yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut betonarme kabil dayanıklı malzemelerden kuruluşlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda emniyetliği peylemek yürekin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim hatta elementlere karşı saye sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme buyurmak derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden sorumlu özel yapılışlardan kuruntu gidermek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına şayeste yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına reva türler yeğleme edilebilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri yüz baplar muhatara görmez.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Yangın Çıkış Kapısı Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir saklama içre kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana iye yahut güzel duyu efkârların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve hariçya dosdoğru açılmalıdır.

Report this wiki page